<body>
expectant .

bold italic underline link

Name: Munshi Toh(Jo)
Age: 16 years old
Date of Birth: 31May 1994
Horoscope Sign: Gemini

whiskers315@hotmail.com
ADD me in Facebook/MSN

School: Canberra Secondary School

Student Council ( Exco member, Head of Training and Development )

CCA: The Boys' Brigade :D
Company Seargent Major


Currently single, but i kinda like someone(it's complicated)

whispery .


ShoutMix chat widget


past .

April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
June 2010
July 2010
August 2010
September 2010
November 2010
December 2010
January 2011
February 2011
April 2011

Fwends .


A
amalina
apryl
assyiqin
B
BB blog(CCA blog)
C
chee yong
cora
D
darren chua(Biotech fwend)
darren sim(YOG fwend)
david(Pri sku fwend)
derrick(ex-canberran)
E
esyad
F
G
H
haris
hong jun
I
J
jamie
janet
jenny
Jevianna
jia xin(chicken little:P)
jing xi
K
L
lewis(ex-CSM)
lucas tham(mr.thumb)
M
N
nadiah
nazurah(ex-exco)
O
P
peggy
peiru(squidddd)
Q
R
rizqina
S
shanice
sharmain
stacy(teh c :P)
syafiqah
T
thomas
U
V
vanessa
W
wei ching(exco fwend)
X
Y
Z


thanks .

Designer: 01 02
Image: 03
Hosts: 04 05 06 07
Brushes: 08 07 09 10 11
Fonts: 12

Friday, January 2, 2009
quiz?
5:17 AM

1.Pass this quiz to 10 people that you wished to know how they feel about you.

1- Syafiqah
2- Lucas Tham
3- Jia Xin
4- Jing Xi
5- David
6- Thomas
7- Nadiah
8- Wei ching
9- Lewis
10- Munshi

2. Who is 6 having relationship with?
Answer: No Idea. Do you?

3. Is 9 a male or a female?
Answer: uhm... MALE?

4. If 7 and 10 are together, will be a good thing?
Answer: NO!!! Don't even think about it...

5. What is 2 studying about?
Answer: uhm... Dunno don't care

6. When was the last time you chatted with 3?
Answer: 5 seconds ago on MSN

7. What kind of music band does 8 likes?
Answer: uhm...

8. Does 1 have any siblings?
Answer: I guess so??

9. Will you woo 3?
Answer: NO!!!

10. How about 7?
Answer: uhm... no? did i not say that just now?

11. Is 4 single?
Answer: seems like

12. What is the Surname of 5?
Answer: hmmm... i don't remember... oh... it is kwek? i think...

13. What is 4's hobby?
Answer: games... i guess

14. Does 5 and 9 get along well?
Answer: they never met...

15. Where is 2 studying at?
sAnswer: same school... NOOOO!!!

16. Talk something casually about 1.
Answer: MOO MOO

17. Have you tried developing feelings for 8?
Answer: uhm... no? we are just friends... and we are not that close...

18. Where does 9 live at?
Answer: sembawang?

19. What colour does 4 likes?
Answer: i dont know!!!!!!

20. Are 5 and 1 best friends?
Answer: They haven't met.

21. Does 7 like 2?
Answer: dunno if they know each other's existence...

22. How did get to know 2?
Answer: the annoying councillor duty partner...

23. Does 1 have any pets?
Answer: not that i know of...

24. Is 7 the sexiest person in the world?
Answer: i am not in the position to say...